Humrlegat frisrTorsdag den 19. december trådte Ceremonimester Svend Aage Suhr, Trubadur Henning Kaastrup samt Oldermand Niels Voss Hansen ind i frisørsalonen MY & HOLGER, Boulevarden 13 Aalborg.

Her kunne kunder, personale og dagens midtpunkt Sofie Grønhøj Møller overrasket se Oldermanden overrække Sofie ”Christians den Fjerdes Laugs Humørlegat”

Legatet kan ikke søges, men tildeles en elev ”der med sit gode humør, glade sind og positive indstilling medvirker til at sprede god stemning og godt kammeratskab”

I indstillingen står der bl.a.: Sofie er en fantastisk pige som tager alle opgaver med et smil. Lige meget hvornår på dagen man fanger hendes blik, bliver man mødt med det største smil. Hun er en fantastisk kollega, som aldrig er bange for at tage fat. Hun er enestående til at tage imod vores kunder, da hun altid er glad og imødekommende.

Det er Christians den Fjerdes Laug en stor glæde at kunne give Sofie Legatet og som et synligt bevis overrække Diplom og en lille kontant erkendtlighed, der gerne, som legatets titel antyder må bruges til noget ufornuftigt.

Fra Christian den Fjerdes Laug vil vi gerne ønske tillykke og ønske Sofie en strålende fremtid indenfor det fag, hun brænder for.