Forfald2Student på Aalborg City Gymnasium Victoire Kalunga Namumya måtte sygemelde sig på dagen, hvor han skulle tildeles et af Christian den Fjerdes Laugs ”Humørlegater”.

I hans sted vikarierede rektor Mette Bilstrup, som på Victoires vegne modtog hæderen i form af et diplom, en Jubilæumsbog om Christian den Fjerdes Laug og endelig en kontant erkendtlighed, som det er op til modtageren at anvende efter eget ønske.

Oldermand Niels Voss Hansen orienterede om, at Humørlegatet tildeles en elev, der med sit gode humør og glade sind og positive indstilling medvirker til at sprede god stemning og godt kammeratskab.

Han motiverede derefter tildelingen af Humørlegatet med, at ”Victoire er en glad sjæl, der samler klassens elever omkring sig, og fortæller røverhistorier. Du er et positivt menneske, der spreder glæde omkring dig”.

Overrækkelsen fandt sted på Aalborg City Gymnasium i et fælleslokale, hvor over 100 af de studerende på gymnasiet overværende tildelingen, hvor der også var ledsagende musik af Laugets troubadour Kjeld Trudslev. Udover Laugets Oldermand deltog også Laugets Ceremonimester Svend Aage Suhr og Laugets Tørstmester Palle Bjørnstrup.

Foto: Jens Morten