Det er dejligt at Corona tidens indflydelse er så godt som overstået.

IMG 4705I Christian den Fjerdes Laug har vi fornøjelsen af at gennemføre 7 optagelses arrangementer på en måned.

 Den 7. september optog vi igen et uddannelseshold for militærpolitiet, det

Internationale uddannelsesarbejde i Militærpolitiet kaldes UNMILPOC. allerede 10. september kunne vi optage et kontingent nordiske ingeniører, der var til seminar i

Aalborg.

Den 21. september blev et kontingent senior medarbejdere fra Siemens Gamesa optaget.

Det blev en meget fin og humørfuld eftermiddagsforestilling. Oldermanden ledte på sin sædvanlige myndige og herlige facon gæsterne igennem optagelsesritualet, og den historiske ekspert Peter Reinau fik selskabet indviet i laugets flotte historie.

Denne dag tog Henrik Schou sig af skovridderens arbejde, og gæsterne fik en stor sang fra de varme lande om vores smukke træ ved Rådhuset, hvordan det trivedes og hvordan vi plejede og passede det. Der var ikke et øje tørt efterfølgende.

Vi fik guidet deltagerne videre til den hemmelige indgang, og den historiske ekspert bidrog med yderligere historie om lauget og ceremonimester Svend Aage Suhr fik en af de deltagende damer (sjovt nok vælger han altid damer) til at efterprøve, at den udleverede nøgle kunne åbne døren.

Tilbage i kælderen blev selskabet modtaget af oldermanden, der indførte dem i drikken mjøds mysterier. Det blev efterfulgt af Christian den Fjerdes Laugs store dinner med indlagt underholdning af laugets brave musikanter Keld Trudslev og Henning Kaastrup.

Endnu en dejlig optagelse var til ende – men allerede 24.september var der optagelse af dele af besætningen på fregatten Absalon, der er adopteret af Aalborg. Den 2. oktober gælder det optagelse af medlemmer af logen ”Den brudte søjle”, den 4. oktober seniorgruppen fra Erhverv Norddanmark og igen den 20. oktober gæster fra AAU.

Det er dejligt med nye medlemmer i kredsen af de ca. 8.000 medlemmer Christian den Fjerdes Laug har både i vores hjemland men i høj grad også worldwide, og det er altid en glæde at se de nyoptagnes ansigter, når de bliver fortalt hvem de bliver medlemmer sammen med.

Se flere billeder HER