2021_humoerlegat.jpg - 201.05 kBChristian den Fjerdes Laug uddelte et af 8 Humørlegater til tjenerelev Jasmin Obenheimer Mørc hos restaurant Fusion

 Overrækkelsen skete på Jasmins arbejdsplads som på tidspunktet for overrækkelsen havde fuldt hus med gæster. Jasmin Obenheimer Mørc blev rimeligt overrasket, da repræsentanter fra Christian den Fjerdes Laug mødte frem i restauranten. Musikdirektør i lauget, Per Iversen skabte med en fanfare ro i lokalet, og alle gæster ventede spændt på, hvad der skulle ske. Oldermand Niels Voss Hansen, der udover musikdirektøren var mødt frem med laugets ceremonimester Svend Aage Suhr og tørstmester Palle Bjørnstrup, hidkaldte Jasmin, og fortalte hende, at hun var blevet udvalgt til at modtage et af laugets humørlegater.

Oldermanden orienterede kort de opmærksomme gæster om Christian den Fjerdes Laug og laugets virke, at det var opstået under 2. Verdenskrig, da fjenden stod i landet, og at lauget fungerede den dag i dag med optagelser af personer/medlemmer fra den ganske verden.

Christian den Fjerdes Laug har også et virke, hvor det støtter forskellige ting, bl.a. et trillingelegat og flere andre og som nu et Humørlegat til opmuntring af unge, der gør det godt rent menneskeligt under deres uddannelse.

Derfor fik Jasmin Obenheimer Mørc også disse ord fra oldermanden: Jasmin, du får Humørlegatet, da du altid er klar med et hjertevarmt smil, er meget vellidt af gæsterne, kollegaer og lærere. Jasmin, du får en til at føle sig tryg og i godt humør, du udviser stor professionalisme, et godt værtskab og du har også et dejligt sind. Du er også god til at fortælle den ekstra historie, som gør det hele lidt sjovere. Til lykke med legatet.

Herefter spillede laugets musikdirektør en glad melodi, og Jasmin fik under store klapsalver fra gæsterne i restauranten overakt et diplom samt en økonomisk erkendtlighed, som oldermanden gerne så, at hun omsatte i promiller.

Var der ikke stemning i restaurant Fusion før uddelingen af Humørlegatet, så var der det i hvert fald da stolsbrødrene fra Christian den Fjerdes Laug forlod restauranten, en god oplevelse rigere.

Foto: privat