rebildfest02Rebildfestens hovedpersoner blev optaget i Christian Den Fjerdes Laug i 2015

Det har i årtier været en tradition, at Rebildfestens hovedpersoner bliver optaget i Christian Den Fjerdes Laug om formiddagen den 4. juli – lige inden turen går til festen i Rebild Bakker.

Og sådan var det naturligvis også i år. De to hovedtalere, Peter Work, der er vinavler i Californien, og tv-journalist Kim Bilsøe Lassen, der er tidligere USA-korrespondent for Danmarks Radio, måtte sidde pænt men muntert ved de tomme borde og derefter stå på hver sin side af laugsbrødrene i Duus Vinkjælder, mens laugsbrødrene - som ritualerne siger – gentagne gange meddelte: ”Vor tørst først”.

De to hovedtaleres ledsagere, Rebecca Work og Divya Das, blev også optaget. Det samme blev flere medlemmer af Rebildselskabet samt den amerikanske militærattache i Danmark, James F. Gibson, og hans hustru Margie.

Den amerikanske ambassadør Rufus Gifford blev optaget sidste år, da han første gang var til Rebildfest. Men det blev et glædeligt gensyn med laugsbrødrene ved Rebildfesten, hvor ambassadøren også deltog.<<<

Se billederne

Foto: Jens Morten og Fini Ryming.