Laugsforsamling 8 2019En flok glade mennesker ved et bord i Duus Vinkjælder viste sig at være medlemmer af Lauget, det var selvfølgelig også derfor de var til Laugsforsamling.

Men der er andet og mere bag. Vi fik fundet frem til den ene af de glade deltagere Erik Christiansen fra Støvring.

Han kunne fortælle, at den faktuelle baggrund for, hvorfor de blev medlemmer er, at de alle var engageret i Aalborg Firmasport og ved firmasports 50 års jubilæum, gav TDC´s firmaklub en gave i form af en optagelse i Christian den Fjerdes Laug, og det var vi selvfølgelig meget beæret over. Kredsen her blev også æresmedlemmer i Aalborg Firma Sport ved samme lejlighed.

Dengang aftalte vi at mødes igen, og det er så blevet en tradition, at vi mødes hvert år til Christian den Fjerdes Laugsforsamling, og det har vi nu gjort i 21 år. Det er Svend Aage Nymann der står for at samle os, og vi er derfor glade deltagere hvert år, og har reserveret dette bord neden for trappen, så vi har vores faste plads.

Det er hyggeligt både at møde de gamle venner, men også at komme her hvert år og tage del i Laugets gøremål og aktiviteter. Vi er selvfølgelig ikke helt unge mere nogle af os, men vi bliver nok ved med at møde frem så længe vi kan, og får os en god aften i selskab med hinanden og i selskab med Christian den Fjerdes Laug.

Fotograf: Fini Ryming