himmerland

Optagelserne var egentlig en hemmelighed. Boligselskabet Himmerland, der vel er Aalborgs største, gennemførte en company-day, men i programmet var ikke anført: Optagelse i Chr. 4. Laug - så det var en overraskelse for deltagerne.

Også på vandringen, der denne dag af tidsmæssige årsager, var den korte rute op ad Adelgade blev gennemført med vores fremragende musikere i spidsen – det kneb lidt med at synge med nede i rækken, da både afstanden til musikken, og et behersket kendskab til den gamle sang, gjorde sig gældende.

Da vi havde entret Duus Vinkælder igen, ventede kartoffeljuicen, de røde pølser og drikkevarer på de nye C4 medlemmer. Snakken gik lystigt ved bordene, og der var ingen tvivl om, at der blev talt om optagelsesbegivenheden ved alle bordene.

Stolsbrødrene kunne med ro i sindet trække sig tilbage på behørig vis, og der var mange glade farveller til den enkelte stolsbroder.

Herudover kunne lauget glæde sig over stor velvillighed, da kasseren gå rundt med raslebøssen, samtidig med, at der blev uddelt nåle. <<<

Fotograf: Fini Ryming

Se billederne