nyflyrute01Christian Den Fjerdes Laug deltog i arrangemeterne i forbindelse med AirFrance KLM's åbning af daglige ruteflyvninger mellem Aalborg og Amsterdam

Ruten flyves med et Fokker fly til 70 personer, og det var også et sådant, der landede i Aalborg Lufthavn søndag middag den 27. marts.

Ombord var repræsentanter for det fusionerede Luftfartselskab, agenter og rejsearrangører samt rejsejournalister.

Christian Den Fjerdes Laug deltog i arrangemeterne i forbindelse med AirFrance KLM's åbning af daglige ruteflyvninger mellem Aalborg og Amsterdam.

Ruten flyves med et Fokker fly til 70 personer, og det var også et sådant, der landede i Aalborg Lufthavn søndag middag den 27. marts.

Ombord var repræsentanter for det fusionerede Luftfartselskab, agenter og rejsearrangører samt rejsejournalister. Under opholdet i Aalborg arrangerede Visit/ Aalborg besøg på Lindholm Høje, Utzon Centeret, guidede rundture i Aalborg, optagelse af 40-50 af gæsterne i Christian Den Fjerdes Laug og middag på det tidligere hollandske skoleskib, nu restaurantskib, ”Prinses Juliana” i Aalborg Havn.

I Aalborg Lufthavn ser man meget frem til den nye flyrute ud af Aalborg. De blå bemalede Fokker fly flyver to gange dagligt alle ugens syv dage mellem Aalborg og Amsterdam, der tilbyder tilslutningsfly i et rutenet ud over hele Verden.

Se billederne

Foto: Jens Morten