gym

For 22. gang har Christian Den Fjerdes Laug i Aalborg givet et ekstra skulderklap til en studerende på hver af Aalborgs gymnasiale uddannelsesinstitutioner. Laugets Humørlegat gives til en elev, som ved sit gode humør, glade sind og positive indstilling medvirker til at sprede god stemning og godt kammeratskab.

Det er altså ikke på grund af flid og dygtighed – men det må da meget gerne kombineres, sagde laugets oldermand, Niels Voss Hansen, da han den 21. december sammen med nogle af laugets stolsbrødre overrakte ét af årets Humørlegater. Det var på Nørresundby Gymnasium. På de andre gymnasiale uddannelsessteder i Aalborg er legatet overrakt af skolen i forbindelse med skolernes årsafslutninger.

Legatet består af et diplom og en lille check – og oldermanden lagde ved overrækkelsen på Nørresundby Gymnasium ikke skjul på, at checken bør bruges muntert.

På billedet ses oldermand Niels Voss Hansen og tre af laugets stolsbrødre overrække check og diplom til Mathias Schrøder, Nørresundby Gymnasium. <<<
Foto: Jens Morten